Gödöllői Erkel Ferenc Általános Iskola, 2100 Gödöllő. Szabadság tér 18., Tel: 06-28-513-025 E-mail: efai@erkeliskola.hu

E-napló

Legfrissebb

További információk

Eredményeink

Pályázatok

TÁMOGATÓINK

Speciális oktatás Hírek az iskolából Aktuális Közösség Alapítvány Iskolánkról

 

 

Alapítványi bál

2019. február 23-án éjszaka zenétől volt hangos iskolánk tornaterme. Egy régi hagyomány újjászületéseként került megrendezésre alapítványi bálunk.

Géczi Ildikó Intézményvezető Asszony köszöntő beszédében hangsúlyozta a pedagógusok-szülők-diákok együttműködésének fontosságát, amely az eredményes oktató-nevelő munka nélkülözhetetlen feltétele.

A 8. a, 8.b, 8.c, 7.a és 7.b osztályos tanulóink nyitó báli keringője kellemes és megható pillanata volt a rendezvénynek (betanította: Somogyiné Kovács Andrea tanárnő), melyet modern hip-hop tánckoreográfia követett.

             

Nagy sikere volt az 5. c osztály előadásának is. Molnár Ferenc világhírű regényéből, A Pál utcai fiúkból készült musicalből a Mi vagyunk a Grund című dalra adták elő mozgásos-énekes produkciójukat. Felkészítő tanáruk osztályfőnökük, Majorné Miklósi Gyöngyi.

 

A 6.a osztály tanulói is tánccal köszöntötték  vendégeinket, akrobatikus torna- elemeket láthatott a közönség. A táncot betanította az osztályfőnök, Somogyiné Kovács Andrea.

Hetek óta nagy izgalommal és lelkesedéssel készült fellépésére a szülők és a pedagógusok kórusa. A siker itt sem maradt el, a közönség nagy tapssal jutalmazta őket.

A szülők, a cégek által felajánlott több mint 60 értékes ajándék a tombolasorsoláskor talált gazdára, melyet hajnalig tartó tánc követett. A zenéről Neumann Nándor gondoskodott.

Köszönjük a támogató és az előkészületekben segítő szülőknek, a felkészítésben és a szervezésben részt vevő kollégáknak, a fellépő diákoknak, hogy munkájukkal hozzájárultak egy színvonalas és eredményes rendezvény megvalósításához.

A bál bevételét iskolánk környezetének gyermekbaráttá tételére fordítjuk.